pagina 2:  programma 2019   dd 23/10/19   nog 4 activiteiten !

Onze Wereld in 2091 Fast Forward into the Future

Peter van Hees op 22/11/2019

Het speculeren over de toekomst is een bijzonder boeiende bezigheid: geen waarzeggers of kristallen bol, maar onze gedachten laten gidsen door "science facts": een gezonde realiteitszin waarin huidige trends, technologische vooruitgang, medische doorbraken en andere feiten aan de basis liggen.

Aan de hand van een lange lijst concepten lopen wij door een tijdslijn van de toekomstige geschiedenis. De presentatie geeft je inzicht waar de wereld naar toe gaat. Het doel van de presentatie is eenvoudig: iedereen inspireren met de inzichten in talloze opportuniteiten die in de toekomst op ons kunnen/zullen af komen.

Ben je klaar voor deze wervelwind?

wij beschikken over 10 kaarten aan 22 € inclusief receptie; deze hilarische conference gaat door op maandag 9 december 2019 om 14:30 in het CC De Brouckère te Torhout; inschrijven kan nu al door storting op rekening BE24 7360 3451 0038 van Neos Nieuwpoort; de  inschrijvingen worden afgesloten op 11 november 2019


Burn-out voor Beginners

Als je denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar de nieuwe zaalshow Burn-out voor Beginners van Arnout Van den Bossche.

Tijdens deze voorstelling maak je kennis met Arnouts verleden op de werkvloer waar hij naar eigen zeggen "meer komedie moest spelen dan op het podium".

De absurditeit van ellenlange mailconversaties terwijl je collega gewoon naast je zit, procedures die worden opgestart wanneer een printer de geest geeft en het haantjesgedrag van de managers...

Arnout zag hoe werknemers zich door deze schijnbaar kleine elementen knettergek lieten maken en soms tot burn-outs konden leiden.

Ook Arnout heeft twee jaar geleden de slag van de hamer gekregen: een burn-out. Wat hij zelf jarenlang heeft zien gebeuren rondom hem op kantoor, overkwam hem nu zélf.

Na een periode van rust begon hij onderzoek te doen over de thema's werken en burn-out. Langzamerhand kwam de mentale klik en klauterde hij uit zijn eigen trechter. En toen is er iets constructief uit gekomen: zijn theatershow Burn-out voor Beginners.

tweede grote NN- BEELD QUIZ in Ysara; weerom vlak voor Kerstmis, nl op vrijdag 20 december 2019

80 ludieke en meer serieuze beeldvragen te beantwoorden in groepen van  4 personen; zie ook aparte pagina 13  

we eindigen  het jaar in schoonheid; op 13/12 komt Fred Brouwers  ons pittige anekdotes vertellen uit zijn ruime muziekwereld